Првиот секс робот

05-Септември-2013 16:30

Запознајте ја Roxxxi, првиот робот за секс кој ќе ги задоволи страстите на одредена група на мажи. И, иако сексуалните помагала не се некоја новост, Roxxxi може да се издвои по тоа што таа поседува вештачка интелигенција и има одличен човечки облик. Творецот на овој секс робот е Даглас Хајнс.

Go back

Коментари

comments powered by Disqus